mester-tidende-header

MESTER TIDENDE

Mester Tidende har særligt fokus på små og mellemstore håndværksvirksomheder og er kendt som ”mesters avis”. Mester Tidende byder hver gang på gode råd og tips som øger håndværksmestrenes mulighed for at drive deres virksomheder mere effektivt og skabe bedre bundlinje.

I Mester Tidendes hovedavis kan du læse om hvordan du mest effektivt leder dine medarbejdere, vælger produkter og byggemetoder og hvilke muligheder du har for at optimere driften ved at vælge de rigtige IT-værktøjer til bl.a. kalkulation og sagsstyring.

Du kan også hente inspiration ved at læse Mester Tidendes tests af værktøj og varebiler.

I Mester Tidendes fem sektioner målretter vi artiklerne til netop dit fagområde. Her kan du læse om kollegerne, de seneste produktnyheder og de markedsvilkår der gør sig gældende netop på dit fagområde.

Mester Tidendes fem, faste sektioner er: Anlægsentreprenøren, Entreprenør & Murer, Tømrer&Snedker, El & VVS samt Maler& Renhold.

Mester Tidende går aldrig på kompromis med troværdigheden og det faglige indhold, men vi krydrer gerne vores journalistik med kant og glimt i øjet. Og vi dækker uden berøringsangst alle relevante emner i branchen.

Besøg Mester Tidende her.

Mester Tidendes primære læserskare, de små virksomheder, er stærkt orienterede mod nye regler og lovgivning, mens de største virksomheder generelt interesserer sig mere for ledelse og optimering.

Mester Tidendes primære funktion er som reminder og inspirator i forhold til daglig drift, kunder og samtale med kolleger. Ligesom så mange andre fagblade lever Mester Tidende i frokoststuen, på byggepladsen og i bilen og bliver hyppigt anvendt som pause- og hyggelæsning. Især værktøjstest har en høj værdi for både mester og svend.

Annoncerne fanger ofte mesterens blik – specielt dem med konkrete tilbud opfattes som interessante og relevante; herunder annoncer fra grossister, som man handler med eller tidligere har handlet med, da de opfattes som en del af håndværkerfællesskabet.

Oplag: 23.700*

Læsertal: 32.000**

Nyhedsbrev: Sendes dagligt til mere end 6.600 modtagere

Website: 206.044 besøgende***

Kilder:

* Printoplag og e-avis

** Læsertal, Gallup/Index Danmark, 1. halvår 2017

*** Website, Google Analytics, Sessions 1. halvår 2017

Mesteren
• Har typisk 0-11 ansatte
• Erhvervsuddannelse
• Bred aldersmæssig spredning – dog overvægt af 50+
• Interesse for primært: Nye regler og lovgivning, Nye produkter og muligheder samt Generelle nyheder fra branchen

Lederen
• Har typisk 12+ ansatte
• Overrepræsenteret blandt 40 – 59-årige
• Mellemlang eller lang videregående uddannelse
• Interesse for primært: Generelle nyheder fra branchen, Nye produkter og muligheder, Brugbare råd i hverdagen og Ledelse og optimering af virksomheden

Svenden
Udgør den hyppigste læser i:
• 9 % af de større virksomheder
• 7 % af de mindre virksomheder

Generelt
• Mesteren udgør 79 % af læserne. Heraf udgør tømreren den største læserandel med 1/3-del
fordelt på faggrupper
• Af alle modtagere læser 89 % hver eneste udgivelse i et eller andet omfang.