Medie_Cover_1280x340_energy-supply

Energy Supply

Energy Supply er et onlinemedie, som dagligt bringer nyheder om og for hele den danske energisektor. Energisektoren er en af Danmarks største brancher og er samtidig en branche i rivende udvikling og konstant forandring.
Energisektoren omfatter dels den traditionelle forsyning af el og varme, herunder kraftvarmeværker, elselskaber, varmeforsyninger, naturgasselskaber, biogasselskaber osv. Men hertil kommer en meget betydelig industri, der leverer til energisektoren i både ind- og udland. Det gælder bl.a. vindmølleindustrien, hvor Danmark indtager en førende rolle, men også en række andre betydelig leverandører til energisektoren i både ind- og udland.

Energy Supply blev åbnet i juni 2009. I dag modtager flere end 8.000 nøglepersoner inden for energisektoren det daglige nyhedsbrev.

Besøg Energy Supply her.

Vores målgruppe omfatter rådgivere, konsulenter, leverandører og producenter inden for hele energisektoren. Portalen bliver herudover også dagligt brugt af mange direktører, sælgere og indkøbere fra forsyningsselskaber og andre virksomheder i branchen.

Portalmedlemmer: + 650 medlemsvirksomheder

Nyhedsbrev: Sendes dagligt til mere end 8.200 modtagere

Website: 48.578 besøgende/md.

Unikke besøgende på website: 25.350 månedligt