Medie_Cover_1280x340_entreprenad-supply

Entreprenad Supply

DirektKontakt Entreprenad er en svensk avis, som udkommer 8-10 gange årligt. Dertil kommer et dagligt nyhedsbrev. Avisen har i mange år fokuseret på bygge- og entreprenørmaskiner, samt andet udstyr og køretøjer til industriel transport. Avisen indeholder også sektioner, der beskæftiger sig med biobrændstofproduktion. DirektKontakt Entreprenad, udkommer som avis med et oplag på 6.700. Online modtager ca. 18.000 dagligt nyhedsbrevet fra Entreprenad Supply.

I forbindelse med Nordiske Mediers overtagelse af mediet i september 2015, blev onlineportalen Entreprenad Supply oprettet. Portalen har til formål at sætte et online fokus på segmentet, og skal være et samlingspunkt på nettet for personer og virksomheder i branchen. Den nye portal vil løbende udgive et nyhedsbrev til avisens samt onlineportalens målgruppe.

Besøg Entreprenad Supply her.

Entreprenad Supplys målgruppe er personer og virksomheder med interesse for bygge- og entreprenørbranchen. Mere specifikt kan nævnes bygherrer, maskinfører, maskinforhandlere og leverandører.

Udkommer: 8-10 gange årligt

Oplag: 6.700

Nyhedsbrev: ca. 18.000 modtagere