Foodservice Magazine

Magasinet Foodservice er magasinet, som gennem reportager og nyheder zoomer ind på foodserviceindustrien. Her vil alle beslutningstagere inden for foodserviceindustrien få indblik i teknik, maskiner og mennesker, samt indsigt i nye muligheder og trends i foodserviceindustrien.

Magasinet Foodservice udkommer 5 gange om året (januar, marts, maj, august og oktober). Magasinet sætter spot på den danske foodservice sektor. Magasinet Foodservice tilbyder en række forskellige muligheder for printannoncering.

Bliv kontaktet af vores mediekonsulenter

Magasinet Foodservice distribueres direkte til beslutningstagere i foodserviceindustrien.

Branchebetegnelser: Kantiner, private virksomheder, Restauranter, Caféer, Konferencecentre, Køkken i storkommuner og sygehuse, Leverandører og grossister, Andre virksomheder i branchen.

Magasinet Foodservice er gratis, og udgives fire gange om året i

4.500 eksemplarer på print med et læsertal på ca. 13.500.

5.500 eksemplarer online med et læsertal på 5.500

Læsertal i alt er 19.000

Første udgivelse er d. 9/3 med deadline d. 26/2

Kontakt vores salgsafdeling for mere information på tlf.: 44 85 88 99 eller mail:

JA TAK – JEG VIL GERNE MODTAGE MAGASINET FOODSERVICE GRATIS!