MEDIERÅDGIVNING

Ram plet med din markedsføring

Hos Nordiske Medier har du som annoncør mulighed for at få dit budskab ud på flere platforme, idet vi både tilbyder online og printannoncering.

Annoncer i fagbladene kan kombineres med annoncering på vores online platforme samt på tværs af fagmedier og dermed give et større medietryk – til fordel for dig som annoncør.

For at sikre at du får den bedst mulige mediedækning, tilbyder vi rådgivning, vejledning og konkret planlægning af vores kunders markedsføring indenfor et væld af annoncemuligheder hos Nordiske Medier.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt os på 4485 8899 (print) / 7228 6970 (online) eller send en mail til info@nordiskemedier.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med dine kunder.

Annoncer i vores trykte mediepalette giver synlighed med stor effekt over for flest beslutningstagere i en specifik branche, da aviserne har flere læsere end andre fagmedier.

Printannoncer har en langtidsvirkende effekt og har stor branding-værdi, så selvom der er sket en markant udvikling indenfor online-annoncering, tror vi på, at printannoncerne vil udgøre en stor del af de samlede annonceringsbudgetter mange år endnu.

Printannoncerne ligger også i den elektroniske iPaper og i PDF udgaven. Begge udgaver benyttes fra såvel PC’ere eller fra tablets og er samtidig avislæsernes avisarkiv.

Vi arbejder hele tiden på at optimere oplaget, så vi rammer målgrupperne endnu dybere og mere præcist, end andre medier kan tilbyde. Dette gør vi naturligvis for hele tiden at kunne tilbyde målrettede annonceringsmuligheder.

Derudover arbejder vi ligeledes med stor fleksibilitet i formater; herunder også kreative formater for at øge muligheden for større opmærksomhed – tekst og billeder gør det ikke altid alene.

Det er muligt at placere annoncen i forbindelse med relevant, redaktionelt indhold f.eks. i  sektioner og temaer, der er med til at give din markedsføring øget troværdighed og sikre, at den bliver læst og ikke bare set.

Vi hjælper med at få det bedste ud af din markedsføring. Det gør vi bl.a ved at teste effekten af det annoncerede budskab, og dermed får du dokumentationen for, om annoncen virker efter hensigten.

Vær med og få optimeret dine annoncer, så du er sikker på, at du fremover får mest muligt ud af dine markedsføringskroner.

Få din annonce på forsiden af avisen som et klistermærke, der er nemt for læseren at tage ud og gemme.

Det giver den optimale synlighed på dagen for din taktiske kampagne og er en god idé til annoncering af varer og serviceydelser med kort bestillingsproces, da klistermærket f.eks. kan sættes på bordet eller i bilen.

Få dit trykte brochuremateriale distribueret med en af vores publikationer og ram modtagere og beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder.

Slip samtidig af med besværlig indsamling af data eller lad os samkøre din base med vores.

Et indstik giver høj synlighed til den læser, der åbner avisen, og det er muligt at segmentere i øst og vest samt pr. branche.

Sidst, men ikke mindst, sparer I omkostninger og ressourcer til håndtering, kuvertering og porto.

Brug en af vores publikationer til at opnå markant synlighed med et indtryk. Dit budskab trykkes på det antal sider i fagbladet, der er behov for.

Indtrykket kommer i modsætning til indstik rundt til flere læsere indtil den rammer den, der har interessen og tager indtrykket ud og gemmer det. Et indtryk bliver læst op til 5 gange mere (baseret på oplag og læsertal).

Et indtryk kan også anvendes som editorial, hvor vi kan tilbyde at bistå med redaktionel og journalistisk erfaring og viden samt opsætning og produktion af jeres indtryk.

Herved sparer I omkostninger til kuvertering og porto, opnår store besparelser på tryk og slipper helt for alt det arbejde, der følger med at forestå selve håndteringen.

Alle Nordiske Mediers publikationer har sin egen online brancheportal, der tilbyder en række forskellige bannermuligheder. Hver portal udsender dagligt et branchespecifikt nyhedsbrev indeholdende grafiske annoncer.

Du får effektiv og målbar annoncering til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder annoncering til hele branchen eller segmenteret på specifikke fagområder. Hvert enkelt medie leverer ugentligt flotte besøgs- og læsertal og I opnår således større online synlighed ved at indtænke vores online annoncering i jeres markedsføringsstrategi.

Alle vores medier har et dagligt nyhedsbrev med branchespecifikke nyheder. Nyhedsbrevene har alle en stor, trofast gruppe modtagere, og vi oplever en konstant tilgang af nye.
Alle nyhedsbrevsmodtagere er enten kontaktet personligt af Nordiske Medier med henblik på at modtage nyhedsbrevet, eller også har de selv tilmeldt sig for at være ajour med det der sker i branchen.

Ved at bruge nyhedsbrevet som din markedsføringskanal havner dit budskab direkte i vores læseres indbakke og giver dem mulighed for at klikke direkte videre til jeres website. Annoncering i nyhedsbrevene skræddersyes til jeres behov.

Det er muligt at tegne medlemskab af en eller flere af Nordiske Mediers portaler. Et medlemskab giver jer en firmaprofil på den portal, der passer til jeres branche, samt et login til at kunne lave indrykninger under jeres profil.

De indrykninger I laver kan markedsføres i nyhedsbrevet, hvilket er med til at give ekstra synlighed. Desuden giver et medlemskab jer mulighed for at tilkøbe grafisk online annoncering til medlemspris.

Læs mere her.

Ved at annoncere i flere publikationer i Nordiske Medier giver det dig som annoncør mulighed for at henvende sig til kunder i flere brancher. Dette kan ske generelt eller i konkrete særlige, tværmediale temaer.

Ved et samlet køb opnår I de bedst mulige priser.

Sammenhold gør stærk – dette gælder i almindelighed, men i særdeleshed på internettet.

For os betyder online synlighed alt – og vi ønsker at vores samarbejdspartnere rangerer højt og med en god position på søgemaskinerne. For at bidrage til denne position, der skaber flere hits, besøg og dermed mere aktivitet, tilbyder vi at linkbuilde med vores samarbejdspartnere. Det betyder helt konkret, at vi kæder jeres website sammen med vores – så der linkes begge veje. På den måde hjælper vi hinanden med at skabe en bedre online placering og synlighed.

Vi står naturligvis altid parat til at hjælpe med det praktiske forløb, hvis det skulle være nødvendigt. Kontakt os på .

Hvis der i din virksomhed sker noget, som kan have interesse for resten af branchen, så vil vi meget gerne høre om det. Det kan eksempelvis være hvis I udvider, har indgået nye samarbejdsaftaler, har nye regnskabstal eller lignende.

Vores redaktion på den relevante portal vil vurdere, om jeres nyhed lever op til vores kriterier og eventuelt bringe den i nyhedsbrevet. Lander den ikke i nyhedsbrevet, har I som medlemmer mulighed for selv at indrykke den på portalen og få den med i nyhedsbrevet under ”nyt fra medlemmer”.

Dette hjælper os med at sikre, at vores medier og nyhedsbreve hele tiden er relevante og opdateret med nye tiltag inden for branchen.

Du kan vælge at supplere din traditionelle markedsføring med et advertorial. Vi har dygtige tekstforfattere tilknyttet, der kan hjælpe med at udarbejde teksten og vi står samtidig for den grafiske opsætning, så du får et helt færdig produkt.

En Advertorial hos Nordiske Medier giver dig mulighed for at skabe autenticitet, der driver engagement hos det rigtige publikum. Hvad enten dit budskab er til bygge- og anlægssektoren, autobranchen, transportbranchen, plejesektoren, fremstillingsindustri, entreprenør- og håndværkerindustri mv. er Nordiske Mediers 210.000 læsere, 225.000 nyhedsbrevsmodtagere og 1.000.000 md. besøgende* et relevant publikum. De har nemlig både beslutningskompetencer og midler til rådighed til at handle professionelt.

En Advertorial skabes i samarbejde med Nordiske Mediers kommercielle tekstforfattere, som sikrer kvalitetsindhold, troværdighed og høj faglighed der typisk tager afsæt i en positiv nyhed eller historie om virksomheden, som optræder i nyhedsstrømmen over for modtageren. Med andre ord har advertorials samme form og placering som det redaktionelle indhold – dog naturligvis med en angivelse af, at der er tale om annoncering.

ADVERTORIALS PRINT:

✔ Indrykning i en eller flere af vores fagrelevante medier

✔ Placering blandt de øvrige artikler i avisen

✔ Eksponering i E-avis med link

✔ Udarbejdelse af tekst og grafisk opsætning direkte målrettet det relevante medies læsere

ADVERTORIALS ONLINE:

✔ Kører i en periode af én uges varighed – fra mandag til søndag inkl. opsætning

✔ Placering på forsiden i nyhedsflowet blandt de øvrige artikler

✔ Placering i nyhedsbrevet under almindelige artikler om mandagen

✔ Afsluttende rapport på samlet antal visninger

Send en mail til eller ring 44 85 88 99 og hør mere om dine muligheder for at få indrykket og udarbejdet en advertorial til et af vores medier.