OM NORDISKE MEDIER

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for fagmedier.

Vi dækker nordisk erhvervsliv tæt med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder.

Vi er 115 medarbejdere med base i Aalborg, Herlev, Gøteborg og Oslo og har en samlet omsætning på over 100 mio. kr. og er en solid virksomhed med orden i økonomien. Vores p.t. 23 medier og branchenetværk omfatter i dag bl.a.:

Licitationen – Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, MesterTidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Søfart, Skog Supply, Entreprenad Supply, Leder IDAG.dk, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply, Nordic Design News og RetailNews – flere af medierne er også i Sverige og Norge. Redaktionelt er vi 45 journalister og redaktører, der arbejder på tværs af de mange brancher, hvor dagsredaktionen tager sig af den løbende nyhedsstrøm, mens vore printmedier samt en analysegruppe tager sig af større opgaver bl.a. brancheanalyser, særlige temaer, opfølgning på udvalgte sager, portrætter m.m., der kan inspirere mv.

I modsætning til mange medier skriver vi om både store og små virksomheder – samt både politiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold, der har betydning for erhvervslivet.

Vores fagmediers professionelle journalister arbejder for at levere velskrevne, spændende og saglige artikler, så vi kan levere indhold af høj faglig kvalitet til vores læsere, der selv er faglige eksperter inden for de brancher, de er beskæftiget i. I 2012 blev vi en del af Nordjyske Medier-koncernen og høster de naturlige fordele af dette, samtidig med at vi har samme selvstændige profil som hidtil.

I 2014 blev Industribasen og Danske Fagmedier en del af vores familie. Industribasen en online auktions- og markedsplads for købere og sælgere indenfor industrien. Danske Fagmediers printmedier er nogle af Danmarks ældste og mest veletablerede fagblade med flere end 195.000 månedlige læsere, der får viden i bygge- og anlægssektoren, autobranchen, transportbranchen, plejesektoren, fremstillingsindustri, entreprenør- og håndværkerindustri.

Medierne udsender hver dag nyhedsbrev til flere end 200.000 modtagere.