OM NORDISKE MEDIER

Nordiske Medier er Skandinaviens største medievirksomhed indenfor fagmedier.

I tæt dialog med brancherne i det nordiske erhvervsliv udgiver vi over 50 B2B-titler, både digitalt og på print, fyldt med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder. Og vi udvikler og afholder over 80 brancherettede events om året.

Vores medieportefølje strækker sig over industrien, bygge- og anlægssektoren, detailområdet samt en række målrettede brancher. Og vores fagmediers professionelle journalister arbejder for at levere velskrevne, spændende og saglige artikler, så vi kan levere indhold af høj faglig kvalitet til vores læsere, der selv er faglige eksperter inden for de brancher, de er beskæftiget i. Redaktionerne tager sig både af den løbende nyhedsstrøm og håndterer større opgaver som brancheanalyser, portrætter og særlige temaer til printmedierne mv.
Vores medier er alle kendetegnet ved at gå helt i dybden med de brancher, vi skriver om – og har derfor også stort fokus på at komme helt tæt på, hvad der sker i det store lag af små – og mellemstore virksomheder.

Nordiske Medier beskæftiger ca. 100 medarbejdere i Sverige, ca. 100 medarbejdere i Danmark og indtil videre fem medarbejdere i Norge. Vi har en samlet omsætning på over 200 mio. kr. og er en solid virksomhed med orden i økonomien.