VORES MEDIER

Nordiske Medier ejer en bred vifte af fagblade såvel som brancheportaler, som hver især bringer nyheder inden for hver deres brancher og faggrupper i både Danmark og Sverige. Vi dækker stort set alle erhverv, herunder bygge- og anlægssektoren, autobranchen, transportbranchen, entreprenør- og håndværkerindustrien, dansk fremstillingsindustri, elektronikindustrien, energisektoren, jern- og maskinindustrien, træ- og møbelindustrien, fødevareindustrien, plejesektoren, medicinal industrien, detailbranchen samt hele den danske søfart industri.

PRINT OG ONLINE MEDIER (DANMARK)

Nordiske Medier udgiver i alt 9 printmedier der samtidig er online medier. Hertil kommer en lang række af særtillæg.

Licitationen Licitationen Fagbladet til alle, der vil være på forkant med hvad der sker i byggebranchen.

ArkBygArkByg – Arkitektur og Byggeri er et nyt eksklusivt månedsmagasin rettet mod arkitekter, rådgivende ingeniører, bygherrer og entreprenører.

Licitationen - Magasinet Skoler, Sport og Fritid Licitationen – Magasinet Skoler, Sport og Fritid Magasinet Skoler, sport og fritid beskæftiger sig med de fysiske forhold, som er med til at skabe god trivsel for børn og familier i skoletiden og fritiden

Licitationen - Magasinet Andelsboligen Licitationen – Magasinet Andelsboligen er et særligt magasin rettet imod andelsboligforeninger,
deres bestyrelse samt administratorer

Licitationen - Magasinet Park & Anlæg Licitationen – Magasinet Park & Anlæg, som gennem reportager og nyheder zoomer ind på park- og anlægsbranchen.

Søfart_cover_1280x340Licitationen – Magasinet Forsyning er magasinet til og om hele forsyningsindustrien.

Jern og Maskinindustrien Mester Tidende Danmarks største entreprenør- og håndværker fagblad. Med nyheder, tips og tricks til håndværksmestre.

Transportmagasinet Transportmagasinet Fagbladet der skriver om og for vognmands- og transportbranchen.

Motor Magasinet Motor-magasinet Hele autobranchens uafhængige fagblad gennem 45 år med relevante nyheder.

Jern og Maskinindustrien Jern & Maskinindustrien Danmarks førende fagblad om og for den danske fremstillingsindustri

Food SupplyFood Supply Bringer brancherelevante nyheder om fødevareindustrien i Danmark og Sverige.

Medie_Cover_1280x340_food-supplyMagasinet PLAST Går tæt på livet i de danske plastvirksomheder, og beskriver de nyeste løsninger og tendenser.

Søfart_cover_1280x340Søfart Maritimt brancheblad, der henvender sig til læsere med interesse for alle sider af det danske søfartserhverv.

Magasinet pleje Magasinet Pleje Tværfagligt blad med nyheder og historier for alle i pleje- og sygehusssektoren.

PRINT OG ONLINE MEDIER (SVERIGE)

Nordiske Medier dækker et stort udvalg af forskellige svenske brancher og industrier med 22 fagblade og online brancheportaler.

Packmarknaden Førende magasin inden for fødevarerindpakningsindustrien, som skriver om teknik, trends og lovgivning i industrien.

RS. Restauranger & Storkök En avis som skriver til og om professionelle kokke og andre ansatte i restaurant- og storkøkkener.

NTT Woodnet Print- og onlineportal om hele nordens træindustri, som har mange års erfaring og tæt samarbejde med branchen.

Transport & Logistik Idag Hele transport- og logistikbranchens fagblad og onlineportal, som også skriver om håndtering af materiel.

Fast Food Magazine Et livsstilsmagasin for alle som arbejder med fast food og indenfor industrien, som udkommer som print- og onlineavis.

Process Nordic Er et fagblad og onlineportal for alle, som arbejder med eller er involveret i industrielle processer uanset branche.

Skydd & Säkerhet Et blad som tager del i de seneste sikkerhedsløsninger og som dækker aktuel forskning og internationale tendenser.

Verkstäderna Den svenske værkstedindustris print- og onlineportal med mere end 100 års kendskab til industrien.

MedTech Magazine En avis for leverandører, forhandlere og beslutningstagere indenfor medicinteknik, som dækker hele industrien.

Motor-Magasinet Den svenske motorbranches nyhedsavis, hvor Sveriges førende motorjournalister dækker hele branchen.

Recycling Følg hele genvindingsindustrien i Recycling-avisen på print eller online, som også bringer nyheder om teknikudvikling.

RT-Forum Nordens førende avis og onlineportal for persontrafik, bustrafik, jernbane og anden kollektiv trafik.

Dagens Handel En avis og onlineportal, som rapporterer om alt inden for detailhandel og overvåger bredden og dybden af handel fra en uafhængig position.

Kemivärlden Biotech Kemisk Tidskrift Skandinaviens største fagblad og onlineportal inden for kemi, kemiteknik og bioteknologi, som dækker industrien bredt.

Underhåll & Driftsäkerhet Svensk fagblad til og om vedligeholdelse og drift sikkerhed, som henvender sig til hele området.

Life Science Sweden Skandinaviens største avis og onlineportal inden for den svenske bioteknologi, medicinsk technology og lægemidler.

Fri Köpenskap Et magasin og onlineportal for detailforhandlere i selvstændige virksomheder, som har dækket branchen siden 1943.

Rent med Facility Nordic Et fagblad og onlineportal for alle, som arbejder med rengøring i den offentlige- og finansielle sektor.

Habit Sko&Mode Et Skandinavisk fagblad for modebranchen, som har eksisteret siden 1961. Bladet har også en onlineportal for alle der arbejder i modebranchen.

Dinamediciner.se Dinamediciner er et journalistisk- og socialt medie om medicin og behandlinger.

Medie_Cover_1280x340_skog-supplySkog Supply Svensk print- og onlineavis om og for den svenske skovbrug- og biobrændselssektor.

Medie_Cover_1280x340_entreprenad-supplyEntreprenad Supply Svensk print- og onlineavis om handel inden for byggesektoren samt industriel transport.

Plastforum Nordens ledende fagblad med brancherelevante nyheder for alle som arbejder inden for plast- og gummiindustrien.

Entreprenad Svensk print- og onlineavis som i snart 90 år har bragt branchespecifikke reportager og nyheder til fortrinsvis jord- og anlægsentreprenører.

SUPPLY MEDIER

Nordiske Medier udgiver brancherelevante nyheder på 9 rene onlineportaler, hvoraf flere også er at finde i Sverige og Norge.

Medie_Cover_1280x340_building-supplyBuilding Supply Hele byggeindustriens nyhedsportal og samlingspunkt på internettet.

Medie_Cover_1280x340_electronic-supplyElectronic Supply Nyhedsportal som dagligt når ud til industriens beslutningstagere i virksomhederne.

Medie_Cover_1280x340_energy-supplyEnergy Supply Brancherelevante nyheder om og for hele energisektoren.

Medie_Cover_1280x340_food-supplyFood Supply Fødevareindustriens online samlingspunkt med alt for og om industrien.

Medie_Cover_1280x340_metal-supplyMetal Supply Nyhedsportal for alle med interesse inden for jern-, plast og maskinindustrien.

Medie_Cover_1280x340_Retail-News_NYRetailNews Online portal for virksomheder i detailbranchen med nyheder og andet relevant indhold.

Medie_Cover_1280x340_wood-supplyWood Supply Træ- og møbelindustriens nyhedsportal for små og store virksomheder i industrien.

Medie_Cover_1280x340_IndustriNyt-IdagLeder IDAG.dk En nyhedsportal med fokus på ledelse, virksomhedsopkøb, økonomi og entreprenørskab.

Foodservice sætter spot på den danske foodservice sektor.