VORES MEDIER

Nordiske Medier ejer en bred vifte af fagblade såvel som brancheportaler, som hver især bringer nyheder inden for hver deres brancher og faggrupper. Vi dækker stort set alle erhverv, herunder bygge- og anlægssektoren, autobranchen, transportbranchen, entreprenør- og håndværkerindustrien, dansk fremstillingsindustri, elektronikindustrien, energisektoren, jern- og maskinindustrien, træ- og møbelindustrien, fødevareindustrien, plejesektoren, detailbranchen, nordisk design samt hele den danske søfart industri.

PRINT OG ONLINE MEDIER

Nordiske Medier udgiver i alt 11 printmedier der samtidig er online medier. Hertil kommer en lang række af særtillæg.

Jern og Maskinindustrien Jern & Maskinindustrien Danmarks førende fagblad om og for den danske fremstillingsindustri

Transportmagasinet Transportmagasinet Fagbladet der skriver om og for vognmands- og transportbranchen.

Magasinet pleje Magasinet pleje Tværfagligt blad med nyheder og historier for alle i pleje- og sygehusssektoren.

Jern og Maskinindustrien Mester Tidende Danmarks største entreprenør- og håndværker fagblad. Med nyheder, tips og tricks til håndværksmestre.

Motor Magasinet Motor-magasinet Hele autobranchens uafhængige fagblad gennem 45 år med relevante nyheder.

Licitationen Licitationen Fagbladet til alle, der vil være på forkant med hvad der sker i byggebranchen.

Medie_Cover_1280x340_skog-supplySkog Supply Svensk print- og onlineavis om og for den svenske skovbrug- og biobrændselssektor.

Medie_Cover_1280x340_entreprenad-supplyEntreprenad Supply Svensk print- og onlineavis om handel inden for byggesektoren samt industriel transport.

Søfart_cover_1280x340Søfart Maritimt brancheblad, der henvender sig til læsere med interesse for alle sider af det danske søfartserhverv.

Food SupplyFood Supply Bringer brancherelevante nyheder om fødevareindustrien i Danmark og Sverige.

Medie_Cover_1280x340_food-supplyMagasinet PLAST Går tæt på livet i de danske plastvirksomheder, og beskriver de nyeste løsninger og tendenser.

RENE ONLINE MEDIER

Nordiske Medier udgiver brancherelevante nyheder på 9 rene onlineportaler, hvoraf flere også er at finde i Sverige og Norge.

Medie_Cover_1280x340_building-supplyBuilding Supply Hele byggeindustriens nyhedsportal og samlingspunkt på internettet.

Medie_Cover_1280x340_electronic-supplyElectronic Supply Nyhedsportal som dagligt når ud til industriens beslutningstagere i virksomhederne.

Medie_Cover_1280x340_energy-supplyEnergy Supply Brancherelevante nyheder om og for hele energisektoren.

Medie_Cover_1280x340_food-supplyFood Supply Fødevareindustriens online samlingspunkt med alt for og om industrien.

Medie_Cover_1280x340_metal-supplyMetal Supply Nyhedsportal for alle med interesse inden for jern-, plast og maskinindustrien.

Medie_Cover_1280x340_Retail-News_NYRetailNews Online portal for virksomheder i detailbranchen med nyheder og andet relevant indhold.

Medie_Cover_1280x340_industribasenIndustribasen En online auktions- og markedsplads for købere og sælgere inden for bl.a. industri, landbrug og entreprenør.

Medie_Cover_1280x340_wood-supplyWood Supply Træ- og møbelindustriens nyhedsportal for små og store virksomheder i industrien.

Medie_Cover_1280x340_IndustriNyt-IdagLeder IDAG.dk En nyhedsportal med fokus på ledelse, virksomhedsopkøb, økonomi og entreprenørskab.

Medie_Cover_300x79_NordicDesignNewsNordic Design News En nyhedsportal om nordisk design, kreativitet og innovation.