Ansættelsen af en ny kok siger rigtig meget om udviklingen hos Slagter Munch i Skagen.
Efter at have levet af at sælge kød i mere end 100 år har en af landets mest kendte slagtervirksomheder erkendt, at tiderne er skiftet, og at grønne convenience-vinde også blæser ind over det øverste af Nordjylland.
Der er nu flere planter og færdigretter i sor...
Kok nummer tre er på plads: Convenience-trenden har ramt Slagter Munch
Men "vi skal ikke lige pludselig til at være en salatbar, det lover jeg", fastslår den daglige leder
Færdigretter fylder mere og mere hos Slagter Munch - her dagens ret i form af svinebryst med øl, kartofler og tomatsalat. Retterne til en pris på 125 kroner pr. person skal bare varmes hjemme hos kunden. Foto: Henrik Kongsgaard
Vil du have det hele med?
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement