Job & Karriere

Nordiske Medier er en dynamisk arbejdsplads med mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi løbende udvider og udvikler både på den redaktionelle og den kommercielle front med ledige stillinger. Så ønsker du at blive en del af et spændende mediehus i fremgang, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Gøteborg og Helsingborg.

Ledige stillinger:

Mediekonsulent til Nordiske Medier, København – Kontakt Martin Quarder på mq@nordiskemedier.dk eller telefon 22 71 72 42 for nærmere information.

Mødekoordinator til Nordiske Medier, Aalborg – Kontakt Tanja Stadsgaard Petersen på 22123410 for nærmere information. Se opslag her.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@nordiskemedier.dk. Mærk gerne mailen ”ansøgning” i emnefeltet, tak.

Et nytænkende mediehus

Nordiske Medier er blevet til Nordens største BTB-medievirksomhed via en kombination af høj organisk vækst samt opkøb af andre medievirksomheder.

Vi dækker nordisk erhvervsliv tæt med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder. Altid med fokus på at være relevant, inspirerende og tæt på de brancher vi dækker.