Ram plet med din markedsføring

Vi udgiver 50 B2B-titler, der favner print publikationer, websites og målrettede nyhedsbreve.

Målrettet markedsføring

til de vigtigste brancher i norden

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

I modsætning til mange andre medier skriver Nordiske Medier om både store og små virksomheder – samt både politiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold, der har betydning for erhvervslivet. Nordiske Medier udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade.

Fakta om vores medier

Printlæsere
Events
Sidevisninger pr. uge
Medier
Nyhedsbreve pr. uge
Jobannoncer

Marketing Mix

Find de bedst egnede annonceringsmuligheder hos os

Nordiske Medier dækker stort set alle erhverv. Vi udgiver over 50 medier, som alle udkommer online. Dertil kommer målrettede aviser og over 100 specialmagasiner, der rammer præcise målgrupper.

Du har som annoncør en enestående mulighed for at ramme en meget veldefineret gruppe af beslutningstagere via de medier, vi enten selv har etableret eller købt op, fordi de er stærke og anerkendte inden for de respektive brancher.

Nordiske Medier tilbyder flere muligheder for målrettet annoncering mod specifikke brancher – lige fra print til online annoncering. Se de forskellige annonceløsninger nedenfor.

Et nytænkende mediehus

Nordiske Medier er blevet til Nordens største BTB-medievirksomhed via en kombination af høj organisk vækst samt opkøb af andre medievirksomheder.

Vi dækker nordisk erhvervsliv tæt med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder. I modsætning til mange andre medier skriver Nordiske Medier om både store og små virksomheder